فعاليتهاي گسترده بينالمللي با هدف تبديل کاخ گلستان به نماد اصلي فرهنگي – تاريخي کشور صورت ميگيرد و اکنون 10 برگ از اوراق مرقع گلشن در يکي از بهترين غرفههاي اين نمايشگاه در معرض ديد بازديدکنندگان قرارگرفته است.
در اين نمايشگاه که تا 30 مرداد سال 90 داير است شاهکارهاي نگارگري ايراني و هندي به نمايش گذاشته شده است.
موزه ريتبرگ سوئيس سالانه ميزبان بيش از 10 نمايشگاه بينالمللي است که به گفته مقامات اين موزه «800 سال هنر کشور هند» از جمله بينظيرترين نمايشگاههاي اين فضاي تاريخي است.
با وجود اينکه ايران تنها 10 اثر در اين نمايشگاه عرضه کرد، توانست هند که با 200 اثر در اين نمايشگاه شرکت کرده را کنار زند و جايگاه بهتري به خود اختصاص دهد.
اين گزارش حاکي از آن است با پايان يافتن نمايشگاه مذکور امين اموال کاخ گلستان به سويس سفر ميکند و آثار را دريافت و به کشورمان باز ميگرداند.
هزينه بيمه هر يک از اوراق مرقع گلشن که توسط سوئيس پرداخت شده بيش از چهار ميليارد تومان است و به همين دليل تعداد آثار عرضه شده از 18 به 10 صفحه کاهش يافت.
صحنه پيکار با سبک تلفيقي هند و ايراني، خوشنويسي با حاشيه مذهب، شاه همايون و شاهزاده اکبر در خانه درختي، بانوي نشسته و همراهان، تصويري از نگارگري نفيس، شاهزاده جوان نشسته بر تخت، شاهزاده و نوازندگان در طبيعت، شاهزاده عالم عالميان، خوشنويسي با حاشيه مذهب و صفحه آخر بدرقه، 10 برگي هستند که درنمايشگاه 800 سال نگارگري هند عرضه شده است.
112/
انتهای پیام/